featured image

Windparkbeveiliging

Beveiliging van uw windmolens? Mobiele camerabewaking is snel op locatie geleverd! Vraag direct een offerte aan of bel 0512 544 145

Optimale beveiliging van uw windmolens
De bouw van duurzame windparken is enorm in opkomst. Bij de opbouw van windmolens zien we vaak grote materialen van kostbare waarde voorbij komen. Naast de bouwkranen kunt u denken aan de opslag van gereedschap maar ook aan de onderdelen van de windmolens zelf. Deze bevatten vaak koperen kabels en, met de prijsstijgingen van de afgelopen tijd, wordt het daarom voor potentiële dieven aantrekkelijker om eens een kijkje te nemen op het windpark. Hierbij is de immateriële schade, zoals vertraging van het project of productieproces, vaak hoger dan de materiële schade. Tijd voor optimale beveiliging van uw windmolens.

Mobiele camerabewaking voor windmolenparken
Geen vertraging van het project is een goede reden om uw windpark goed te beveiligen. Onze mobiele beveiligingscamera's, die zowel tijdelijk als permanent kunnen worden ingezet, bieden een oplossing tegen dit soort ongewenste personen/situaties. Daarnaast bieden wij ondersteunende producten, zoals energievoorziening en internetverbinding (Internet On Site) zodat we u kunnen voorzien van beveiliging op elke gewenste plek. We gaan graag met u in gesprek om te kijken welke van onze oplossingen een goede match zou kunnen zijn voor het beveiligen van uw windpark! 

Relevante producten
UFO Large 2.JPG

UFO Large

Uitermate geschikt voor beveiliging op afgelegen locaties waar elke vorm van energie of data-aansluiting ontbreekt.

Lees meer
IMG_0371.JPG

UFO Medium

De beste keuze voor de inbraakbeveiliging en surveillance van grote en complexe (bouw)terreinen.

Lees meer
Internet On Site 03.jpg

Internet On Site

Dé mobiele oplossing voor afgelegen gebieden waar een stabiele internetverbinding niet vanzelfsprekend is. Overal bereik.

Lees meer

Onze klanten