featured image

Rijplaten beveiliging

Beveiliging voor uw rijplaten nodig? Mobiele camerabewaking is snel op locatie geleverd! Vraag direct een offerte aan of bel 0512 544 145

Voorkom vertraging van uw bouwproces met rijplatenbeveiliging
Bouwprojecten komen voor op locaties voor die onbeschut zijn, afgelegen liggen of lastig af te sluiten zijn. Dit maakt het voor dieven interessant om een kijkje te nemen bij de bouwmaterialen die op uw bouwterrein opgeslagen liggen. Omdat de meeste bouwmaterialen gemaakt zijn van koper, ijzer of metaal wordt het aantrekkelijk voor dieven om deze te stelen. Dat geldt ook voor de rijplaten, die vaak gemaakt zijn van metaal. En er is niets vervelender dan 's ochtends op de bouwplaats komen en zien dat de rijplaten ontbreken. Naast het feit dat dit onnodige kosten oplevert, moet er een oplossing worden gevonden om over de onverharde grond met machines te rijden. 

24/7 beveiliging van uw rijplaten
De mobiele beveiligingscamera's van Kooi Security zorgen ervoor dat uw rijplaten 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiligd worden. Onze eigen alarmcentrale ontvangt een melding als er ongewenste personen op de bouwplaats aanwezig zijn. Door accuraat optreden, het gebruik van een spraakboodschap of een luide sirene verlaten de ongewenste personen in 99% van de gevallen het terrein. Voor de overige gevallen sturen wij opvolging (in de prijs inbegrepen).

Relevante producten
UFO Large 2.JPG

UFO Large

Uitermate geschikt voor beveiliging op afgelegen locaties waar elke vorm van energie of data-aansluiting ontbreekt.

Lees meer
TEMPORARY SURVEILLANCE CAMERAS

UFO Prime

Uitgerust met scherpe camera en daarmee het ideale basissysteem voor de bewaking van kleinere (bouw)terreinen.

Lees meer
Kooi-Security-25.jpg

Solar Power Unit

Een zuinige, 100% groene en milieuvriendelijke oplossing voor de benodigde stroomvoorziening op elke denkbare locatie. 

Lees meer
DSC_2580.jpg

Powerbox

Krachtige stroomvoorziening en energie op basis van diesel en in een geluidsdichte behuizing. Geschikt voor elke denkbare locatie.

Lees meer

Onze klanten