featured image

Projecten

open-dag-windpark-krammer-703x440.jpg
Mobiele beveiliging Windpark Krammer

Tijdens de bouw van Windpark Krammer zijn onze innovatieve camerasystemen actief gebruikt. De grote materialen die gebruikt worden bij de bouw van windturbines zijn namelijk van kostbare waarde.

Lees meer
dws-levvel-afsluitdijk-new-design-770px.jpg
Mobiele beveiliging Afsluitdijk

De zeespiegel stijgt, wat in de toekomst gaat zorgen voor extreem weer en steeds meer overtollig water vanuit de binnenwateren. Een reden voor Rijkswaterstaat om de waterveiligheid te vergroten.

Lees meer
Palazzo_-_Amsterdam_-_AKOR_-_Depot_Zuid_-_1520x325.jpg
Mobiele camera beveiliging Dépôt Zuid

In hartje Amsterdam vindt u project Dépôt Zuid, waar vier exclusieve stadswoningen gebouwd worden. Het historische gebouw is ooit ontworpen als magazijn en kantoor, waarna het is gebruikt als kunstopslag (ten tijden van de verbouwing van het Rijksmuseum). Om de bouw van dit project zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn onze mobiele camerasystemen aanwezig om het bouwmateriaal te beschermen tegen dieven en vandalisten.

Lees meer
Impressie-Zonnepark-Midden-Groningen-web.jpg
Beveiliging Zonnepark Midden-Groningen

Op een oppervlakte van 35 hectare zal in Hoogezand - Sappemeer binnenkort een duurzaam zonnepark worden gebouwd. Voor de bouw van dit project is er goede beveiliging nodig tegen diefstal en vandalisme.

Lees meer

Onze klanten