featured image

Sales team

Het Kooi Security Sales team staat 24/7 voor u klaar. Naast het beste op het gebied van camerabewaking en mobiele surveillance, profiteert u van persoonlijke service, snelle levering en plaatsing én uitstekende algemene voorwaarden. Wat uw wensen ook zijn, we gaan alle technische uitdagingen op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid graag met u aan!

Onze service is altijd persoonlijk, no-nonsens  en op maat.

Sales Team: persoonlijke service voorop

Het Kooi Security Sales team staat 24/7 voor u klaar. Wij bouwen met u graag aan een duurzame relatie, gericht op uw specifieke wensen. Elk project, van het meest uitgebreide alarmsysteem tot een enkele beveiligingscamera, wordt door ons daarom individueel bekeken.

Naast de beste producten en diensten op het gebied van camerabewaking en mobiele surveillance, geven onze uitstekende algemene voorwaarden, snelle levering en plaatsing, én de persoonlijke service van onze alarmcentrale keer op keer de doorslag.

Ons Sales team komt graag naar u toe voor een vrijblijvende demonstratie en advies op locatie, waar ook ter wereld. De teamleden binnen onze internationale organisatie zijn meertalig.

Maak nu een afspraak met een van onze Sales managers:

Onze klanten