featured image

Over ons

De betrouwbare partner in tijdelijke camera beveiliging
Kooi Security is Europees marktleider in mobiele surveillance en tijdelijke camerabewaking. Onze alarmcentrale is 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar. En ook onze beveiligingsexperts staan voor u klaar met gratis advies (op locatie mogelijk). Onze oplossingsgerichte en professionele service staat garant voor snelle en adequate levering en plaatsing.

Kooi Security
Kooi Security werd opgericht in 2010 en was direct succesvol met het eerste mobiele camerabewakingssysteem: de UFO. Kooi Security groeide uit tot de Europees marktleider met ruim 100 professionals, vijf vestigingen en klanten verspreid over grote delen van Europa.

Actief in Europa en Zuid-Afrika
Het hoofdkantoor van Kooi Security is gevestigd in Drachten. Daarnaast beschikt Kooi Security over eigen vestigingen in Duitsland, Frankrijk, UK en Denemarken. Onze mobiele camerabewakingssystemen zijn onder andere te vinden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Engeland, Schotland, Ierland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Estland, Litouwen en Zuid-Afrika.

Marktleider innovatieve camerabewakingssystemen
Maar Kooi Security is meer! Wij zijn marktleider op het gebied van innovatieve camerabewakingsystemen. Achter de schermen werken wij continu aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve camerasystemen. Zo werden in de afgelopen jaren bijvoorbeeld speciale systemen ontwikkeld voor de zonne- en windenergiebranche, branddetectie in de afvalverwerkende industrie en specifieke oplossingen voor complexe bouwplaatsbeveiliging. Kooi Security staat open voor uw technische uitdagingen op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid. Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf in het unieke voormalig Nederlandsche Bankgebouw aan de Zonnedauw te Drachten.

Highlights


Maak nu een afspraak

24/7 toezicht op bouwplaats, locatie of systeem
  • Direct en persoonlijk contact
  • Diverse abonnementen mogelijk
  • Heldere rapportage
  • Hoogwaardig beveiligde locatie
  • Protocollaire werkwijze
Contact

Onze klanten