featured image

Nieuws

Card image cap

UFO Roadshow is terug van weggeweest!

woensdag 12 februari 2020

In februari, maart en april zullen onze collega’s van het internationale sales team in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en de UK op pad met onze mobiel camera units om deze gratis live te demonstreren. U maakt direct kennis met de diversiteit en kwaliteit van onze mogelijkheden voor mobiele camera surveillance.

Card image cap

10 jaar Kooi Security. CEO Pieter Kooi grijpt Europese groeikansen 'ik kan weer pionieren, dat voelt héérlijk'

donderdag 6 februari 2020

Dobberend op een luchtbedje in de Middellandse Zee maakt hij zijn keus. Pieter Kooi (36) begint op zijn 26ste voor zichzelf. Tien jaar later verovert hij de internationale markt en geeft hij een kerstspeech aan zijn honderd medewerkers. Tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Hoe begon het, wat is de schaduwkant van het succes en waar vaart Kooi naar toe?

Card image cap

Wilt u ’s nachts ook lekker slapen?

maandag 3 februari 2020

Wilt u vannacht ook rustig door kunnen slapen zonder zorgen dat de site leeggeroofd wordt? Lees hier hoe dat mogelijk is!

Card image cap

Een kijkje in de keuken van… Kooi Alarm Centre

dinsdag 28 januari 2020

Kooi Alarm Centre is dé 24/7 alarmcentrale van Kooi Security. Met één klik op de knop hebben de centralisten zicht op alle UFO’s die actief zijn in Europa. Maar wat doen ze nu eigenlijk precies? In dit artikel leest u daar meer over.

Onze klanten