featured image

Keetbeveiliging

Tijdelijke beveiliging van de bouwkeet? Camerabeveiliging snel op locatie geleverd. Vraag direct een offerte aan of bel 0512 544 145

Voorkom diefstal met mobiele beveiligingscamera's
De bouwkeet. Een plaats waar wordt gegeten, gedronken, gelachen maar vooral waar gewerkt wordt. Een reden om de bouwkeet goed te beveiligen tegen ongewenste personen en diefstal. Het ontbreken van belangrijke materialen die zich in de bouwkeet bevinden kan leiden tot onnodig veel ellende in de vorm van kosten of vertraging van het bouwproject. Hierbij kan gedacht worden aan bouwgereedschap, bouwtekeningen maar ook aan bijvoorbeeld kachels, printers of accu’s van zonnepanelen. Nog een reden dat beveiliging van de bouwkeet van groot belang is.

Optimale beveiliging van de bouwkeet 
Met onze mobiele beveiligingscamera's wordt uw bouwkeet 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligd. Onze Kooi Alarm Centrale krijgt een melding wanneer er een onbevoegd persoon is gesignaleerd rondom de bouwkeet. Door middel van een spraakopname of luide sirene wordt de ongewenste persoon van het terrein afgeweerd. Van het begin tot en met het einde van het bouwproces het mogelijk om uw bouwkeet door ons te laten beveiligen. Kiest u voor Kooi Security, dan kiest u voor een innovatieve beveiligingsoplossing zonder extra kosten voor eventuele opvolging.

Relevante producten
DSC_5172 (002).JPG

UFO Mini

Compact en mobiel camerasysteem voor hoogwaardige (bouwplaats)beveiliging. Ideaal voor middelgrote (bouw)terreinen.  

Lees meer
IMG_0371.JPG

UFO Medium

De beste keuze voor de inbraakbeveiliging en surveillance van grote en complexe (bouw)terreinen.

Lees meer

Onze klanten