featured image

Zonneparkbeveiliging

Diefstal van zonnepanelen voorkomen? Beveilig uw zonnepark met mobiele camerabewaking. Vraag direct een offerte aan of bel 0512 544 145

Voorkom diefstal en vandalisme op uw zonnepark
Het opwekken van duurzame energie is enorm goed voor de verduurzaming van de wereld. Zonneparken hebben hier een heel groot aandeel in. Echter is bij de opbouw van zonneparken vaak goede beveiliging nodig. Zonnepanelen, bouwmachines en gereedschap zijn namelijk zeer diefstal- en vandalismegevoelig. En er is niets vervelender dan ’s ochtends bij uw solarpark aankomen en zien dat er zonnepanelen gestolen zijn. Naast het feit dat het veel geld kost om alles weer opnieuw op te bouwen, geeft het ook veel frustratie en kan het bouwproces van het zonnepark vertraagt worden. Geen optie dus.

Beveilig uw solarpark met mobiele camerabewaking
Preventief beveiligen en zorgen dat ongewenste personen uw zonnepark verlaten, is onze specialiteit. Met onze mobiele beveiligingscamera's beveiligen wij uw zonnepark op elk moment van de dag. 99% van de ongewenste bezoekers verlaten door onze acties het solarpark. Voor de overige hardnekkige criminelen sturen wij opvolging aan waar uiteraard geen extra kosten voor gerekend worden. Onze mobiele beveiligingscamera's zijn verkrijgbaar met een eigen duurzame energiebron zodat het ook mogelijk is om op allerlei locaties, afgelegen of niet, uw zonnepark optimaal te beveiligen.

Relevante producten
Kooi-Security-25.jpg

Solar Power Unit

Een zuinige, 100% groene en milieuvriendelijke oplossing voor de benodigde stroomvoorziening op elke denkbare locatie. 

Lees meer
DSC_2580.jpg

Powerbox

Krachtige stroomvoorziening en energie op basis van diesel en in een geluidsdichte behuizing. Geschikt voor elke denkbare locatie.

Lees meer

Onze klanten