featured image

Brandstofbeveiliging

Brandstof diefstalbeveiliging nodig? Mobiele beveiligingscamera's zijn snel op locatie geleverd. Vraag direct een offerte aan of bel 0512 544 145

Oplossingen voor diefstal van brandstof 
In de hedendaagse tijden rijzen de brandstofprijzen de pan uit. Dieven vinden het daarom interessant om op bedrijventerreinen, industrieterreinen of op een afgelegen bouwplaats een kijkje te nemen bij de machines en brandstofdiefstal te plegen. Brandstof wordt op een slinkse manier verwijderd uit de brandstofpomp of brandstoftank. Voor de uitvoerders op de bouwplaats levert dit een hoop onnodige kosten, vertraging van het bouwproject en ellende en frustratie op. Brandstof beveiliging is daarom tegenwoordig een must geworden.

24/7 beveiliging tegen brandstofdiefstal
Onze mobiele beveiligingscamera's observeren continu het bouwterrein en de bouwmaterialen zodat brandstofdiefstal uit blijft. Onze PAC-gecertificeerde meldkamer heeft 24/7 centralisten achter de computer zitten die alle vormen van ongewenste interactie nakijken. Mocht er toch een brandstofdiefstal plaatsvinden, volgt onze meldkamer een protocol op waarbij de desbetreffende persoon wordt verzocht het bouwterrein te verlaten. Uit de praktijk blijkt dat gezien worden door een beveiligingscamera al voldoende afschrikt om de poging tot diefstal van brandstof af te breken.

Relevante producten
IMG_0371.JPG

UFO Medium

De beste keuze voor de inbraakbeveiliging en surveillance van grote en complexe (bouw)terreinen.

Lees meer

Onze klanten