featured image

Bouwplaatsbeveiliging

Tijdelijke bouwplaatsbeveiliging nodig? Snel op locatie geleverd! Vraag direct een offerte aan of bel 0512 544 145

Voorkom diefstal en vandalisme op uw bouwplaats
Diefstal en vandalisme, inbraak, ongewenste personen en overige calamiteiten zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade in de bouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan materiële schade, zoals gestolen bouwmaterialen, gestolen machines of lege brandstoftanks. Daarnaast kunnen er materialen of machines beschadigd zijn of zelfs in het ergste geval vernield. Buiten de materiële schade ligt ook de voortgang van het bouwproject in het geding. Het productieproces ligt bijvoorbeeld tijdelijk stil of het niet halen van een belangrijke opleverdatum kan u een hoop rompslomp bezorgen. Bovendien kost het onnodig veel geld.

Beveilig uw bouwterrein met mobiele camerabewaking
Door uw bouwplaats, en daarmee uw kostbare materialen, goed te beveiligen kunt u een hoop voorkomen. Kooi Security biedt innovatieve mobiele camerabewaking systemen die door middel van maatwerk perfect bij uw situatie passen. Onze geavanceerde beveiligingscamera's bevatten vaak vaste en draadloze detectoren. Deze maken cameratoezicht en inbraakpreventie op grote en complexe sites eenvoudiger dan ooit. Met de ondersteuning van onze alarmcentrale biedt Kooi Security bouwbeveiliging zonder de inzet van een fysieke beveiliger op locatie.

Tijdelijke camerabeveiliging met accu
Heeft u bouwplaatsbeveiliging nodig op een afgelegen locatie waar elke vorm van energie of data-aansluiting ontbreekt? Onze bewakingscamera's kunnen zelfvoorzienend worden opgesteld (Powerbox), zodat u geholpen bent op alle mogelijke locaties.

Relevante producten
TEMPORARY SURVEILLANCE CAMERAS

UFO Prime

Uitgerust met scherpe camera en daarmee het ideale basissysteem voor de bewaking van kleinere (bouw)terreinen.

Lees meer
DSC_2580.jpg

Powerbox

Krachtige stroomvoorziening en energie op basis van diesel en in een geluidsdichte behuizing. Geschikt voor elke denkbare locatie.

Lees meer

Onze klanten